Първоначално публикувано от nickgaidarov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
пак не пали
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеДава му 2 грешки:
U1700 - CAN Network (NCM - NBC)
P0520 - Oil Pressure sensorAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеFLOOD WARRNING!!! Модератор!!!
OMG...
Вземете си стая ...
-----------
Пай сеее ...
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеАз пък за първи път виждам в българския език да се ползват две удивителни.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТеб пък май трябва да те уча на английски - пише се WARNING ...
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
Аз също, но това не е правописна грешка, а пропуск.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеДвойното R си свърши работа. Сега и другия участник да го забележи и да спрете да спамите ще е супер.
-----------
Пай сеее ...
А вие продължавайте на развален български или английски - по избор...
Comment
-
Тук компанията цяла разходка си направихме в планината и сега отварям лаптопа с надеждата, че вече има десетина поста, с които сте решили проблема на колегата, а то - пак няма никой...
Само един въпрос - ще го решавате ли или за пореден път да спасявам положението?
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТук компанията цяла разходка си направихме в планината и сега отварям лаптопа с надеждата, че вече има десетина поста, с които сте решили проблема на колегата, а то - пак няма никой...
Само един въпрос - ще го решавате ли или за пореден път да спасявам положението?
Comment
-
Напротив, Алекс.
Като че ли твоето предположение е най-близо до истината, ако се вземе предвид само описаното от колегата.
Ще ти дам жокер обаче, и вече ще продължиш ти - ако искаш и на ЛС на колегата, щом не искаш тук.
По мое мнение ключа за бараката се крие другаде, и то в това, което не знам защо колегата пропусна да напише - че колата му е с газова уредба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЛеко кремче преди лягане
-----------
Пай сеее ...
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеНапротив, Алекс.
Като че ли твоето предположение е най-близо до истината, ако се вземе предвид само описаното от колегата.
Ще ти дам жокер обаче, и вече ще продължиш ти - ако искаш и на ЛС на колегата, щом не искаш тук.
По мое мнение ключа за бараката се крие другаде, и то в това, което не знам защо колегата пропусна да напише - че колата му е с газова уредба.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
По мое мнение ключа за бараката се крие другаде, и то в това, което не знам защо колегата пропусна да напише - че колата му е с газова уредба.
---------- Post added at 08:03 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАко след всяко каране на газ е необходим ресет, то газовата въобще не е регулирана, меко казано. От това обаче, трябва да има записани съответните грешки.
Хайде един последен жокер и на теб и преставам да спамя...
Виж какво означава грешката U1700.
Един вид - давам ти диагнозата, а ти можеш да проведеш лечението...
P.S. Всъщност не, лечението съм го обещал на Алекс и съм убеден, че той ще се справи.Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 10:28.
Comment
Comment